Mediation

Elke echtscheiding, is een heftige periode in een leven. Een emotionele en heftige tijd waarin toch praktische en financiële zaken geregeld dienen te worden voor de toekomst. Er zullen door u beiden belangrijke beslissingen genomen dienen te worden. De echtscheidingspecialist van Scheiden in Company weet wat er allemaal moet gebeuren en hij begeleid u gedurende deze periode en helpt u beiden bij alles wat er geregeld dient te worden. U hoeft het niet allemaal zelf te verzinnen. Uw scheiding wordt gelijk goed geregeld door mediation dat voorkomt problemen in de toekomst.

Elke scheiding is anders daarom zullen wij samen met u, uw persoonlijke situatie bepalen. Scheiden in Company is gevestigd in Oost Nederland en maakt deel uit van een netwerk van Scheidingsspecialisten waardoor er altijd een specialist is te vinden dicht bij u in de buurt. Afspraken kunnen ook bij u thuis worden gepland. Gedurende het gehele proces van scheiding heeft u te maken met één aanspreekpunt. Eén contactpersoon brengt rust. Dat is belangrijk om samen goede afspraken te kunnen maken voor later.

 

Vooral als er kinderen bij betrokken zijn zullen zij behoefte hebben aan steun in een tijd waarin juist u het ook zwaar heeft. Voor het hele gezin verandert de situatie! Mediation kan helpen de veranderingen beter te doorstaan. Wat moet er zoal geregeld worden voor de kinderen. Afspraken omtrent kinderen nemen bij ons een belangrijke rol in. Onze echtscheidingsspecialist stelt het belang van de kinderen voorop.

Scheiden in Company is ontstaan toen Bert-Jan Vincent, geboren en getogen in Overijssel jaren eigenaar is geweest van een Financieel Advies Kantoor. Met de jaren werd hij in toenemende mate gevraagd advies te geven rond echtscheidingen. Op financieel vlak maar vaak ook op persoonlijk gebied. Om passende en deskundige oplossingen aan te dragen heeft hij opleidingen genoten tot mediator en echtscheidingsspecialist.

Neem contact op met ons voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek wat u verplicht tot niets.